Teglgårdsvej 21, 6000 Kolding
23986606
stylerack@stylerack.dk

Om os

Hvem er Stylerack?

Mit navn er Maya D. Nicolaisen. Jeg studerer til dagligt Designkultur & Økonomi m. modeprofilering på 2. semester. Derudover er jeg uddannet style-coach fra Tini Owilds akademi i november 2018, som ligger grundlag for min virksomhed Stylerack. Jeg har fået kompetencer indenfor det coachende og stylende element, hvor jeg kan rådgive en kunde på deres præmisser, som jeg har haft stor succes med.

Jeg er selv studerende og ved hvor svært det kan være at have råd til at forkæle sig selv på den måde. Samtidig kan jeg se, når jeg spørger kunder og i forums, at der er mange der rigtig gerne vil bruge en stylecoach og få mere viden og hjælp til deres egen stil, men ikke har råd til at investere det, det koster at jeg kommer ud som stylecoach. Det driver mig at se kvinder blive inspireret og hjulpet videre, så de undgår fejlkøb og lærer at elske deres garderobe uden at skulle forny den i tide og utide. Her kan platformen blive et værktøj til deres hverdag, men også når de skal ud og have nye items til den eksisterende garderobe. Med platformen kan jeg gøre dette til en meget mere overkommelig pris og samtidig hjælpe mange flere kvinder fra ung til gammel, ind og udland, ja alle typer i alle former og størrelser, det er det der driver mig.

Bag mig har jeg en kanon dygtig front-end udvikler der i skrivende stund sidder og udarbejder websitet så vi kan sammensætte det fedeste prove of concept. Han hedder Lennart Karlsen og er uddannet PB Web Development in Front-End - Design & Communication. Vi deler samme visioner omkring Stylerack og han er hjernen bag alt det design tekniske.

Vi håber i fremtiden at arbejde sammen med back-end udviklere der kan tage vores prove of concept til nye højder og gerne vores første version.